Rodna Trans a fost infiintata in 1990 avand ca obiect principal de activitate scoala de soferi, pregatind conducatori pentru categoriile A, B, C, D si E.

La sediul firmei asiguram conditii excelente de pregatire teoretica a viitorilor conducatori auto (legislatie si mecanica).

Scoala de Soferi dispune de autoturisme moderne si de un personal specializat cu o experienta deosebita in domeniu, dar si doua locatii unde viitorii soferi pot participa la cursurile de instruire.

Noua sala de pregatire se afla in centrul Clujului, pe str. REGELE FERDINAND, nr.7, apartament 3 (in curte, vis-a-vis de Galeriile Ferdinand), Cluj-Napoca.

Scoala de Soferi RODNA isi mentine un nivel ridicat al serviciilor, prin starea perfecta de functionare a autovehiculelor (avand propriul service auto), astfel ca orice autoturism pentru scoala sa fuctioneze in cele mai bune conditii, pentru siguranta cursantilor nostri.

Inovatie si dinamism – sunt doua principii pe care Scoala de Soferi Rodna din Cluj–Napoca le accentueaza pentru ca viitorii soferi sa invete mai bine, tainele auto.

Suntem deschisi la sugestii, pareri si opinii si de ce nu, critica (daca este constructiva).


Parteneri: Rodnarentacar rent a car Cluj Napoca