Pași de urmat pentru înscrierea în cadrul școlii Rodna

Pasul 1)

Pentru examenul medical și psihologic este de preferat să suni pentru programare sau te deplasezi la:
a) Policlinica Salvosan Ciobanca Cluj-Napoca

b) Centrul Medical Medsan Cluj-Napoca

Pasul 2)

Te deplasezi la sediul poliției județului Cluj: Strada Decebal 26, Cluj-Napoca, unde vei completa o cerere pentru cazier auto, având mențiunea EXAMEN AUTO.

Pasul 3)

Te înscrii la unul dintre cele 2 sedii ale Școlii de Șoferi RODNA conform orarului sau trimiți scanate actele de la punctele 1-2 pentru înscriere online. (ATENȚIE : La dosarul de finalizare a cursului sunt necesare actele de la punctele 1-2 în ORIGINAL!)

Înscrierea se consideră finalizată doar după plata unui avans sau la plata integrală.

ATENȚIE! Pentru a susține examenul de obținere a permisului auto în Cluj trebuie să deții buletin cu domiciliul stabil sau flotant în județul Cluj!

Te poți înscrie la școala de șoferi și poți urma cursurile de pregătire în Cluj-Napoca și fără a avea domiciliul stabil sau flotant în județul Cluj, dar examenul o să-l poți susține numai în municipiul reședință de județ, unde ai domiciliul stabil.

Dacă pe parcursul școlarizării dobândești un flotant pe județul Cluj, poți susține examenul în Cluj-Napoca.

La înscriere, vei fi informat, în funcție de categoria solicitată, despre data începerii școlarizării care debutează cu partea de pregătire teoretică, la sediul Școlii de Șoferi Rodna din Cluj-Napoca, aflat pe str.B.Lăutaru,  nr.1 .

Durata unei ședințe de pregătire practică este de 100 min (2 cursuri a 50 min cu pauză de 10 min).

Școala de Șoferi RODNA asigură mașina sau motocicleta la EXAMEN doar în CLUJ-NAPOCA!