Categorii permise auto

Școală de șoferi

Devino un șofer profesionist, indiferent de categorii permise auto, alături de Școala de Șoferi Rodna! De peste 30 de ani, instructorii noștri pregătesc șoferi responsabili și pricepuți pentru categorii auto multiple: A1, A2, A, B, BE, C, CE și D.

La Rodna Cluj, dispunem de vehicule rutiere moderne și complet funcționale. Ai ocazia să testezi autoturisme precum Hyundai Terracan, BMW X3, Audi A4, VW Jetta, Skoda Octavia, VW Golf, Ford Focus, Renault Clio și Opel Corsa, motociclete Suzuki GS 500, Marauder, Suzuki Bandit, Honda Hornet și autocamioane Mercedes Actros 1831 și DAF!

categoria a1 cluj

Categoria A1 cuprinde:
1. motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg;
2. tricicluri cu motor cu puterea maximă de 15 kW.

categoria a2 cluj

Categoria A2: motociclete cu puterea maximă de 35 kW, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kW/kg şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale.

categoria a cluj

Categoria A: motocicletă cu sau fără ataş și triciclu cu motor având puterea de peste 15 Kw..

categoria b cluj

Categoria B: autovehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depășește 3500 Kg și al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8.

categoria be cluj

Categoria BE: ansamblu de vehicule a căror masă totală maximă autorizată depășește 4250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă sau o semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depășește 3500 kg.

categoria c cluj

Categoria C cuprinde: autovehiculele, altele decât cele din categoria D, a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 3500 Kg.

categoria ce cluj

Categoria CE cuprinde ansamblul de vehicule constând într-un vehicul trăgător din categoria C și o remorcă a cărei masă totală autorizată este mai mare de 750 Kg.

categoria d cluj

Categoria D: autovehicule destinate transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afara locului conducatorului. Autovehiculului din această categorie i se poate atașa o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depășește 750 kg.

Intrați în legătură cu noi

Pentru orice informație legată de școala de șoferi, contactează-ne si telefonic!