Cum mă înscriu la Scoala de Soferi?

Pașii de urmat pentru înregistrare.

Datorita situatie pandemice, la unele institutii sau furnizori se recomanda sa va programati, pentru a evita orice neplacere. Deasemenea va rugam sa sunati in prealabil si sa verificati ce timp de restrictii se impun pentru a intra in aceste institutii (ex. Test PCR, obligativitatea certificatului de vaccinare, etc.)

Pentru examenul medical și psihologic necesar pentru scoala de soferi, este de preferat să suni si sa-ti faci o programare la una din cele 2 policlinici private, noi recomandam:

a) Policlinica Salvosan Ciobanca Cluj-Napoca
b) Centrul Medical Medsan Cluj-Napoca

Te programezi si te deplasezi la oricare din sediile de poliție din Cluj-Napoca, unde trebuie sa completezi cererea pentru eliberare cazier, având mențiunea EXAMEN AUTO:

  • Strada Corneliu Coposu nr.167 Telefon: 0264 401 075 Telefon mobil: 0755 159 793
  • Strada Bucium FN (Colina – cart. Manastur) (sectia 4) – Telefon: 0264 425 771
  • Strada Observatorului nr.1 (sectia 6 – cart. Zorilor) – Telefon: 0264 453 397
  • Strada Traian Vuia nr.41-43 (sectia 7 Cart. Someseni) – Telefon: 0264 416 646

Te înscrii la unul dintre cele 2 sedii ale Școlii de Șoferi Rodna conform orarului sau trimiți scanate actele de la punctele 1-2 pentru înscriere online. (ATENȚIE : La dosarul de finalizare a cursului sunt necesare actele de la punctele 1-2 și în varianta ORIGINALĂ!)

Înscrierea cu succes la scoala rutieră Rodna se consideră finalizată doar după plata unui avans sau plata integrală a școlarizării.

Intrați în legătură cu noi

Pentru orice informație legată de școala de șoferi, contactează-ne si telefonic!

ATENȚIE!

Pentru a susține examenul de obținere a permisului auto în Cluj-Napoca, trebuie să dețineți buletin cu domiciliul stabil sau flotant în județul Cluj!

Te poți înscrie la scoală de șoferi și poți urma cursurile de pregătire în Cluj-Napoca și fără a avea domiciliul stabil sau flotant în județul Cluj, dar examenul auto o să-l poți susține numai în municipiul reședință de județ, unde ai domiciliul stabil.

La înscriere, vei fi informat, în funcție de categoria solicitată, despre data începerii școlarizării care debutează cu partea de pregătire teoretică, la sediul Școlii de Șoferi Rodna din Cluj-Napoca, aflat pe str.B.Lăutaru, nr.1 .

Durata unei ședințe de pregătire practică este de 100 min (2 cursuri a 50 min cu pauză de 10 min).

Școala de Șoferi RODNA asigură mașina sau motocicleta la EXAMEN doar în CLUJ-NAPOCA!